15.7 C
Pristina
Wednesday, September 28, 2022
- Advertisement -

Me ligjin e ri nëse aprovohet kaq do të paguhet drejtori i shkollës fillore dhe të mesmes

Deputetja e Lëvizjes “Vetëvendosje”, Jetmire Vrenezi ka publikuar një tabelë ku shihen pagat që pritet t’i marrin sektori i arsimit në Kosovë, pas aprovimit të Ligjit të Pagave.

Deri 768 euro do të shkon paga më e lartë në sektorin e arsimit.

- Advertisement -

Sipas tabelës së publikuar nga ajo paga e drejtorit të shkollës fillore do të jetë 744 euro, kurse e drejtorëve të shkollave të mesme do të jetë 468 euro.

Ajo ka thënë se paga e një mësimdhënësi të shkollës fillore do të jetë 672 euro, kurse e mësimdhënësve të shkollave të mesme 696 euro, ndërs e mësimdhënësve të institucioneve parashkollore do të jetë 624 euro.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -