fbpx
-3.9 C
Pristina
E diel, 5 Shkurt, 2023

“Me Iigjin e ri të pagave, mësuesit e mjekët nuk do t’i marrin shtesat që i kanë marrë deri tani”

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Ehat Miftaraj nga Instituti i Kosovës për Drejtësi (IKD) thotë se Ligji për Pagat për herë të parë përjashton shtesat për zyrtarët publik.

Ai përmes një postimi në Facebook ka shkruar se me ligjin për paga, zyrtarët publik, si mësuesit, administrata, mjekët nuk do të marrin më shtesat që i kanë marrë deri në hyrjen në fuqi të këtij ligji.

- Advertisement -

Postimi i tij i plotë:

Ligji për Pagat për herë të parë përjashton shtesat për zyrtarët publik. Me ligjin per paga zyrtaret publik, si mesuesit, administrata, mjeket nuk do marrin me shtesat qe i kane marr deri ne hyrjen ne fuqi te ketij ligji.

Paga do jete fikse sipas koeficientit per secilen pozite.

- Advertisement -

Të fundit

Bugajski flet për ndezjen e një fitili tjetër ballkanik në Kosovë

Washingtoni dhe Brukseli po ndezin një tjetër fitil ballkanik duke ushtruar presion mbi Prishtinën për të krijuar një Asociacion...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -