fbpx
-9 C
Pristina
E enjte, 9 Shkurt, 2023

Maturantët e Ferizajt në klub nate, s’kishin miratim nga shkolla

- Advertisement -

Duhet Lexuar

Ky klub i natës ishte pikëtakim i dhjetëra maturantëve në Ferizaj.

Me vetiniciativë ata u organizuan që ta mbajnë një organizim të cilin e quajtën para mbrëmje.

Prandaj, për ta kjo mbrëmje ishte e paharrueshme.

- Advertisement -

VIDEO KËTU

- Advertisement -

Të fundit

Video emocionuese: VogëIushi i gëzuar që u nxorr nga gërmadhat e tërmetit, Iuan me ekipin shpëtues

Në Siri një grup vullnetarësh ka nxjerrë të gjallë një fëmijë të vogël dhe kanë publikuar një video emocionuese. I...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -