12.7 C
Pristina
Tuesday, March 21, 2023

Marim Mema zbuIon fshatin që jeton si në kohën e Skënderbeut?!(VIDEO)

- Advertisement -

Të rekomanduara

Një fshat i harruar plotësisht. Ku ndodhet ky fshat ? Si jetohet në këtë vend ? Çfarë bëjnë banorët ?

Një rrugëtim mes dhimbjes dhe realitetit. Shqipëria Tjetër është një hapsirë për njerëzit e thjeshtë, për njerëzit e pamundur e shpesh të harruar.

- Advertisement -

Në thelb është ajo Shqipëri që ne shpesh kalojmë pa e vënë re dhe na duket fort e largët. Shqipëria tjetër është zëri i të vërtetës, problemeve, i zonave të largëta e të lëna mënjanë.

Ne do të jemi kudo për të treguar këtë Shqipëri.

VIDEO KËTU

- Advertisement -

Të fundit

Rritet edhe më tepër çmimi për shkuarje në Haxh, kjo është shifra marramëndese që duhet ta paguani

Bashkësia Islame e Kosovës është deklaruar në lidhej me shkuarjen në Haxh, edhe për këtë vit. Në kuadër të kësaj,...
- Advertisement -

Më shumë

- Advertisement -