Lista Serbe tërhiqet nga institucionet

    Përfaqësuesit e Listës Serbe kanë marrë vendim që të tërhiqen nga të gjitha institucionet e Kosovës, qeveria, kuvendi, komunat dhe institucionet tjera.

    Kryetari i kësaj liste duke njoftuar për dorëheqjen nga pozita e ministrit për Komunitete dhe Kthim ka theksuar se vendimi do të jetë në fuqi derisa institucionet kosovare ta tërheqin vendimit për targat dh eta formojnë asociacionin, raporton Kosovo-online.

    -Advertisement-