Lirohet nafta/ Publikohet tavani i çmimeve për derivate – vlejnë deri të martën

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë (MINT) ditën e djeshme caktoi çmimet tavan për shitjen e derivateve të naftës për 48 orët e ardhshme.

Sipas vendimit, çmimi maksimal i lejuar i naftës është 1.76 euro për litër, i benzinës me 1.40 euro dhe i gazit me 0.72 euro, pra një rënie prej 1 centi në naftë.

Këto çmime vlejnë nga ora 10:00 e së dielës deri ditën e martë.

-Advertisement-