Lirohen pak derivatet, ky është çmimi i naftës dhe benzinës për sot

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka përcaktuar çmimin maksimal për shitjen e derivateve në 24 orët e ardhshme.

Sipas MINT, çmimi më i lartë i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 77 centë, i benzinës 1 e 40 centë, derisa i gazit 72 centë.

Krahasuar me dje, nafta, benzina e gazi janë liruar për 1 cent.

-Advertisement-

Këto çmime hyjnë në fuqi nga ora 10:00 dhe janë valide për 24 orë.