16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Lajm i rëndësishëm për studentët që duan të regjistrohen në UP

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve themelore për vitin akademik 2022-23.

UP-ja në vitin e parë të studimeve themelore, në afatin e dytë të konkursit për këtë vit akademik, do të regjistrojë 2144 studentë të rregullt.

- Advertisement -

Aplikimi në platformën online dhe dorëzimi i dokumentacionit fizik nis nga sot, më datë 8 shtator 2022 dhe zgjat deri më datë 16 shtator 2022, në ora 16.00.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -