3.1C
Pristina
25 Shkurt, 2021 - 03:45

Labi reagon ndaj Qeverisë: Vendimi për diasporën, poshtërues!

Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka kritikuar Qeverinë e Republikës për qasjen ndaj diasporës.

Sipas tij, vendimi për PCR-në ndaj diasporës është poshtërues.

… sepse juve ashiqare ju duhen vetëm kur ju duhen paratë, ndërsa kur ata duan të bëjnë ndryshime me votën e tyre këqyrni me jau ndalua edhe pak vullnet që ju ka mbetur për Kosovë”, u shpreh ai.

Reagimi i plotë:

REAGIM ME MASAT NDAJ DIASPORËS!!!

O qeveri, që ma keni ndalë punen e me keni humbur me mijera euro, me te cilat gjithmonë i kam ndarē me popull, ( me rastet e semundjeve) e që jam tatim paguesi më i madh si këngëtar nē trojet shqiptare e ne Kosovë, nuk ka dert që femijeve të mi ua keni ndaluar biznesin e babasë!

Aman aman, DIASPORÊS, mos ia ndalni hovin për çfarë do që ata duan të ndryshojnë me atdheun e tyre Kosovën e Shqipërisë.

Ata e kanë mirë ashtu siç kanë ndihmuar luften dhe ekonomine e vendit, e mbi të gjitha jetet e femijëve tanë kur po janë me LEUKEMINË….!

Ky vendim, është poshtrues për ta , sepse juve ashiqare ju duhen vetem kur ju duhen paratë, ndërsa kur ata duan të bejnë ndryshime me votën e tyre kqyrni me jau ndalua edhe pak vullnet që ju ka mbetur për KOSOVËN!

Pash shumē rrugetarë me makina duke ardhur në Kosovë, kurse unë nuk rri atje me e votua PADREJTESINË dhe HIPOKRIZINĒ!

Jam rruges për në GJERMANI PËR TU TAKUAR ME BIZNESMENË që ne nje ditë me e realizua SPITALIN E LEUKEMISË , e pastaj edhe me u mbylll syte nuk me mbetet merak.

LABI KOSOVË E SHQIPËRISË!

Labi reagon ndaj Qeverisë: Vendimi për diasporën, poshtërues!

Ish-deputeti dhe këngëtari, Labinot Tahiri ka kritikuar Qeverinë e Republikës për qasjen ndaj diasporës.

Sipas tij, vendimi për PCR-në ndaj diasporës është poshtërues.

“… sepse juve ashiqare ju duhen vetëm kur ju duhen paratë, ndërsa kur ata duan të bëjnë ndryshime me votën e tyre këqyrni me jau ndalua edhe pak vullnet që ju ka mbetur për Kosovë”, u shpreh ai.

Reagimi i plotë:

REAGIM ME MASAT NDAJ DIASPORËS!!!

O qeveri, që ma keni ndalë punen e me keni humbur me mijera euro, me te cilat gjithmonë i kam ndarē me popull, ( me rastet e semundjeve) e që jam tatim paguesi më i madh si këngëtar nē trojet shqiptare e ne Kosovë, nuk ka dert që femijeve të mi ua keni ndaluar biznesin e babasë!

Aman aman, DIASPORÊS, mos ia ndalni hovin për çfarë do që ata duan të ndryshojnë me atdheun e tyre Kosovën e Shqipërisë.

Ata e kanë mirë ashtu siç kanë ndihmuar luften dhe ekonomine e vendit, e mbi të gjitha jetet e femijëve tanë kur po janë me LEUKEMINË….!

Ky vendim, është poshtrues për ta , sepse juve ashiqare ju duhen vetem kur ju duhen paratë, ndërsa kur ata duan të bejnë ndryshime me votën e tyre kqyrni me jau ndalua edhe pak vullnet që ju ka mbetur për KOSOVËN!

Pash shumē rrugetarë me makina duke ardhur në Kosovë, kurse unë nuk rri atje me e votua PADREJTESINË dhe HIPOKRIZINĒ!

Jam rruges për në GJERMANI PËR TU TAKUAR ME BIZNESMENË që ne nje ditë me e realizua SPITALIN E LEUKEMISË , e pastaj edhe me u mbylll syte nuk me mbetet merak.

LABI KOSOVË E SHQIPËRISË!

Të fundit

Të tjera nga rubrika