18.7 C
Pristina
Tuesday, May 21, 2024

Ky Golf 2-sh arriti një çmim prej më shumë se 80,000 euro, ja pse

- Advertisement -

VOLKSWAGEN Golf ka një numër të madh ndjekësish për të cilët GTI është e shenjtë.

- Advertisement -

Dhe mes tyre, Volkswagen Golf II është ndoshta më i miri. Dhe nuk po i referohemi Bosnjës dhe Hercegovinës fqinje, por SHBA-së, ku gjenerata e dytë Golf arriti në ankand një çmim të pabesueshëm prej 87,000 USD ose 80,300 euro.

Pikërisht kështu, dikush caktoi një shumë për VW Golf II që mund të përdoret për të marrë një Golf R të ri, dhe kjo është dy kopje. Dhe për një çmim kaq të lartë, fajin e kanë dy blerës, të cilët luftuan dhe i ngritën shumat lart.

- Advertisement -

Gjegjësisht, ecuria e ankandit ka ndjekur ritmin e zakonshëm deri në shumën prej rreth 35 mijë dollarësh dhe më pas me ofertat e tyre janë spikatur dy përdorues, Kbod dhe Pablovv. Të tjerët ranë në 45,000 dollarë dhe më pas dy të tjerët u hodhën në Golf sikur të vinte fundi i botës. Ata u ndalën në shumën e përmendur të ofruar nga Pablovv.

Ankandi Bring-A-Trailer gjeneroi interes të paparë. Më shumë se një mijë përdorues morën pjesë në të, dhe reklama mblodhi mbi 620 komente.

Le të themi gjithashtu se objekti i ankandit ishte një VW Golf II 16V e vitit 1992 me 85 mijë kilometra të përshkuar. Makina eshte ne gjendje me shume se te rregullt, me pajisje te gjera dhe histori te plote shërbimi.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -