19.3 C
Pristina
Thursday, August 18, 2022
- Advertisement -

Ky është tavani i çmimeve për shitjen e naftës dhe benzinës në 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Tregtisë dhe Ndërmarrësisë ka njoftuar për limitin e lejuar për shitjen e derivateve për 24 orët e ardhshme.

- Advertisement -

Sipas vendimit të MINT, çmimi maksimal i lejuar për shitjen e naftës është 1 euro e 74 centë, i benzinës 1 euro e 61 centë, derisa i gasit 78 centë.

Krahasuar me çmimet e djeshme, çmimi i naftës ka mbetur i njejtë, derisa benzina është liruar për 2 cent.

Këto çmime hyjnë në fuqi nga ora 10:00 dhe janë valide për 24 orë.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -