8.1 C
Pristina
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -

Ky është shteti i vetëshpallur mes Kroacisë dhe Serbisë që askush s’e njeh

Liberlanda, një copë toke ndërmjet Serbisë dhe Kroacisë, po Iufton për njohje ndërkombëtare që shtatë vjet.

Ky gadishull është shpallur shtet nga qytetari çek, Vit Jedlicka, më 2015, dhe që nga ajo kohë rreth njëmijë njerëz kanë marrë shtetësinë.

- Advertisement -

Megjithatë, ky territor është i paarritshëm.

VIDEO

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -