7 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Ky është shqiptari që paguan 100 mijë euro avion privat për të shëtitur tre qentë e tij nëpër botë

- Advertisement -

Një shqiptar dhe bashkëshortja e tij kanë paguar plot 100 mijë euro për një avion privat në mënyrë që të shëtsinin botën se bashku me tre qentë e tyre.

- Advertisement -

Albert dhe Melanie Demi kanë treguar se gjithmonë kanë ëndërruar të udhëtojnë Europën më tre qentë e tyre Dane Lucas, Cooper dhe Brooklyn. Për të arritur qëllimin çifti kanë treguar se kanë kursyer nga 45 mijë euro gjatë këtyre dy viteve të fundit, kanë shitur gjithçka që iu përkiste dhe makinën, në mënyrë që te nisnin këtë aventurë të re.
Ata kanë rrëfyer se pasi kanë marrë avionin privat së bashku më qentë e tyre kanë nisur udhëtimin nëpër botë. Melanie dhe Albert kanë udhëtuar nga Austin të teksasit Teksas dhe në Paris, Francë në shtator. Çifti dhe qentë e tyre kanë vizituar 6 shtete duke përfshirë këtu Francën, Gjermaninë, Austrinë, Republikën Çeke, Anglinë dhe Skocinë.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -