15.1 C
Pristina
Friday, September 30, 2022
- Advertisement -

Ky është mësuesi i vetëm në Malishevë që po i thotë ‘JO’ grevës

Në një klasë në shkollën “Hasan Prishtina” në Tërpezë të Malishevës po zhvillohet ora mësimore.

Mësuesi Rexhep Krasniqi ka vendosur që të mbajë mësim dhe të mos i kthejë nxënësit e klasës së parë, mbrapa.

- Advertisement -

Sipas tij, ata e kanë vendin në shkollë.

Të lumtur që gjenden në shkollë shprehen edhe fëmijët.

Mirëpo, ata mësimin u desh ta linin më herët, për shkak se mësuesja e tyre e anglishtes ishte në grevë. E bashkë me të edhe i gjithë stafi tjetër i kësaj shkolle.

- Advertisement -

Edhe në gjimnazin “Hamdi Berisha” gjendja është e njëjtë. Stafi mësimor gjendet në shkollë, por vetëm për grevë, e jo për mësim.

Ata kanë një adresë se kush mban përgjegjësi për situatën e krijuar.

Rreth 1400 nxënës të shkollës “Hamdi Berisha” në Malishevë nuk po e vazhdojnë mësimin për shkak të grevës.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -