0.8C
Pristina
8 Mars, 2021 - 00:48

Ky është kandidati i LDK-së me zero vota

Kandidati për deputete nga radhët e LDK-së, Adnan Lahu, është i vetmi që në Dragash nuk ka arritur ta marr asnjë votë.

Ai në zgjedhjet e 14 shkurtit, mori 0 vota në Dragash, ndërsa dy kolegë të tij Anton Berisha dhe Isa Shabani arritën ta marrin nga një votë.

LDK në Dragash ngjashëm si në komunat e tjera është radhitur si parti e tretë.

Të fundit

Të tjera nga rubrika