14.4 C
Pristina
Tuesday, September 27, 2022
- Advertisement -

Ky është çmimi maksimal për derivate për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka bërë publike çmimin maksimal të lejuar për secilin produkt të naftës.

Sipas njoftimit, çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel 1,68 euro për litër, për benzinë, 1,35 euro për litër dhe gaz 0,76 euro për litër.

- Advertisement -

Sipas njoftimit, këto çmime vlejnë për 24 orët e ardhshme.

- Advertisement -

Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -