11.9 C
Pristina
Sunday, February 25, 2024

“Kush është kundër marrëveshjes, është antiamerikan, pikë”

- Advertisement -

Rron Gjinovci, analist dhe ish-moderator, ka shkruar një status. Madje të njëjtin e ka shkruar gjatë kohës sa ishte në një emision në KTV.

- Advertisement -

Gjinovci ka shkruar se kush është kundër marrëveshjes është antiamerikan, sepse, sipas tij, Ambasada e ShBA-së po lavdëron marrëveshjen.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -