23.2 C
Pristina
Wednesday, June 29, 2022

Kush është deputeti milioner që rrallë herë i dëgjohet zëri në Kuvendin e Kosovës

Deputeti i Kuvendit të Kosovës në radhët e VV-së, Ekrem Mustafa, ka një pasuri gati milionshe, sipas Agjencisë kundër Korrupsionit.

Në deklarimin e tij të pasurisë, Mustafa posedon 980 mijë euro pasuri të paluajtshme.

Vetëm në emër të tij, Mustafa ka dy shtëpi, një garazh, një banesë dhe një objekt afarist që shërben edhe për banim.

Ekrem Mustafa

Kurse, sa i përket kursimeve Mustafa ka vetëm rreth 40 mijë euro, kurse të tjerat janë në emër të bashkëshortes se tij dhe fëmijëve.

Ekrem Mustafa nga pozita e deputetit merr plotë 18 mijë e 879 euro pagë vjetore.

Të fundit
Lajme të lidhura