2.6C
Pristina
3 Mars, 2021 - 00:07

Kurti përmbledh me dy fjalë fushatën e tij: Drejtësi dhe punësim

Lideri i VV-së, Albin Kurti përmes një videoje live ka thënë se të gjithë fushatën e tij parazgjedhore mund ta përmbledhë në dy fjalë, në drejtësi dhe punësim.

Ai tha se qytetarëve iu nevojitet drejtësia në përgjithësi dhe punësimi profesional.“Me 2 fjalë mund të përmblidhet kjo fushatë e jona.

Na nevojitet drejtësi dhe punësim. Ama jo drejtësi vetëm në gjykata, por drejtësi në përgjithësi dhe jo punë vetëm sa për punësim, por punësim profesional.

Qytetarët tanë, posaçërisht ata të brezit të ri, kanë nevojë për jetë të dinjitetshme në vendin e vet.

Prandaj kanë rëndësi këto zgjedhje, andaj zgjedhjet e 14 shkurtit janë referendum”, tha Kurti.

Të fundit

Të tjera nga rubrika