8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Kurti maIIëngjehet për kohët e Gjimnazit pasi takon 2 profesorët e tij dhe shokun e kIasës

- Advertisement -

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti, është mallëngjyer për vitet e shkollës së mesme, pasi sot në kryeministri ka pritur profesorin e Gjeografisë, Ismetin dhe profesorin e Fizikës, Florinin.

- Advertisement -

Gjithashtu në këtë takim ka qenë edhe shoku i klasës së Kurtit, Alushi

Kurti në Instagram ka shkruar se vitet ikin pakthim, megjithatë kujtimet mbesin.

- Advertisement -

“Prof. Ismeti i Gjeografisë dhe Prof. Florini i Fizikës dhe Alushi i klasës sime IV/3. Tri dekada më vonë, nga Gjimnazi “Xhevdet Doda” në Kryeministri. Vite të numëruara që ikin pa kthim, kujtime të panumërta që mbeten përjetë”, ka shkruar Kurti.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -