19 C
Pristina
Wednesday, June 19, 2024

Kurti dhe Rashiq shkojnë për vizitë në dy familje serbe në Istog

- Advertisement -

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti bashkë me ministrin për Komunitete dhe Kthim, Nenad Rashiq kanë vizituar sot familjet Miletiq dhe Komatoviq nga fshati Drejë dhe Zhaç në komunën e Istogut.

- Advertisement -

Siç bëhet e ditur nga ZKM, gjatë takimit miqësor në shtëpitë e dy familjeve, Kurti bashka me ta ka diskutuar për përditshmërinë, angazhimet, bashkëjetesën me shqiptarët dhe nevojat e fshatit.

“Petko Miletiq bashkë me fëmijët e tij merren me bujqësi. Kryeministri dhe ministri Rashiq u njoftuan për punën që e bën kjo familje kryesisht në mbledhjen e kumbullave dhe përpunimin e tyre. Slavisha Komatoviq, përfitues i subvencioneve në Bujqësi, u shpreh falënderues për mbështetjen e shtuar të qeverisë ndaj kulturave bujqësore”, thuhet në njoftim.

- Advertisement -

Duke i falënderuar për bisedën dhe mirëpritjen, kryeministri Kurti i ka njoftuar për politikat sociale që po zbaton Qeveria dhe për planet e lansimit të masës tjetër të punësimit që mbështet bizneset që angazhojnë punëtorë nga komuniteti jo shumicë.

- Advertisement -

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -