Kur Loredana e bëri milionin e parë? E zbulon vetë ajo

Loredana është një nga reperet shqiptare më të dëshmuara në botë. Këtë e dëshmojnë miliona klikimet dhe shumë çmime në evente muzikore.

Së fundmi ajo realizoi një sesion pyetjesh përgjigjesh me ndjekësit e saj në Instagram.

-Advertisement-

Një nga pyetjet që ndjekësit e saj i dërguan ishte: “Sa vjeç ishe kur bëre milionin e parë?”

Artistja nuk ka elaboruar në përgjigjen e saj duke shkruar vetëm moshën që kishte asokohe dhe që është 23 vjet.

Si përfundim, reperja shumë e suksesshme ka arritur milionin e saj të parë në moshën 23 vjeçare!