18.1 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Kryeziu: Jashari po bëhet emblema e të drejtave të punëtorëve që nuk i nënshtrohen një pushteti

 Drejtori i KDI-së, Ismet Kryeziu ka thënë se Rrahman Jashari po bëhet emblema e të drejtave të punëtorëve që nuk i nënshtrohen një pushteti, linçimi, kërcënimi, e sulmeve fizike.

- Advertisement -

Sipjas tij, sindikatat nuk janë parti politike, por organizim për të drejtat e puntorëve.

“Prindërit, sot do duhej të ishin në përkrahje të drejtave për mësimdhënsit, e jo instrument pushteti për të ushtruar dhunë ndaj grevistëve”, ka shkruar ai në një postim në Facebook.

Me tuttje ai thotë se demokracia kosovare nuk është vetëm demokraci zgjedhore, por dhe pjesëmarrje e qytetari aktive.

- Advertisement -

“Për këtë është shumë më përpara se shtetet e rajonit. Vetëm me aktivizim qytetar për të drejtat tona, ne mund t’i edukojmë autoritetet që të jenë në shërbim të qytetarëve”, shkruan Kryeziu.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -