18.7 C
Pristina
Monday, May 27, 2024

KrimineIi rus kërcënon hapur Kosovën: Vitin që vjen do të shkojmë në Prizren

- Advertisement -

Themeluesi dhe lideri i lëvizjes “Rilindja ruso-serbe”, Andrej Rodinov ka kërcënuar Kosovën dhe Ukrainën. Në një video të publikuar në mediat sociale, ai kërcënoi hapur të dyja vendet duke thënë se serbet do të shkojnë në Prizren ndërsa rusët në Kyiv.

- Advertisement -

“Vitin e ardhshëm, rusët në Kyiv dhe serbët në Prizren”, paralajmëroi krimineli rus Rodionov.


Rikujtohmë se ai ka kërcënuar më përpara se së bashku me grupin Ëagner, “do të shkojnë në Kosovë dhe do të ndihmojnë vëllezërit e tij”.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -