3.8C
Pristina
1 Mars, 2021 - 22:57

Kosova sonte ia kalon Kinës e Indisë me ajër të ndotur

Kosova po vazhdon të ballafaqohet me ajrin e ndotur. Nga të gjitha vendet e botës, Prishtina renditet e dyta sa i përket kësaj problematike.

E ky fenomen është duke e përcjellë Kosovën tash e disa vite.

Si pasojë mjekët në vazhdimësi po deklarojnë se shteti duhet shtuar masat dhe kujdesin që të sigurojnë një mjedis sa më të pastër për qytetarët.

Ndryshe, sëmundjet e mushkërive hyjnë në grupin e sëmundjeve më të përhapura në Kosovë.

Të fundit

Të tjera nga rubrika