0.3C
Pristina
1 Mars, 2021 - 04:12

Kimete Berisha reagon ashpër ndaj Musliut: Mos thuaj se Albini është ‘psikopat’ dhe po tutet prej vezëve të Samiut

Pslkopat është njeriu që nuk tutët, budallaqe.

Kur je pslkopat: nuk ke frikë, nuk ke turp dhe nuk ndjen.

Prandaj, mos thuaj se Albini është ‘pslkopat’ dhe po tutët prej vezëve të Samiut.

Se nuk e lidh psikologjia këtë padijen tënde.

Por pyet: Pse kaq pak Drenicasë (veç një grusht) janë kundër Albin Kurtit!

Kam pas më shumë besim në Ty, që i mbledhni bile së paku 40-të veta, m’i thënë ‘hajn’ njeriut që nuk e ka shkel as bubrrecin;

Poshtë ju ka ra katuni.

Drenica është e Kosovës, jo qysh ka qenë deri tash e Sami Lushtakut dhe e ‘bandave’ të Ganimetes!

P.S. A e kam mirë, a jo?

Të fundit

Të tjera nga rubrika