2.9C
Pristina
6 Mars, 2021 - 06:37

Këshilltari i UD.së Presidentes: Kundër Vjosa Osmanit po bëhet një fushatë e frikshme nga grupet politike që gërryen Kosovën tash 20 vjet

Këshilltari i UD.së detyrës së Presidentes, Faton Peci, ka reaguar me anë të një shkrimi në Facebook, pasi intervistës së mbrëmshem televizive të Vjosa Osmanit.

Peci në reagimin e tij në Facebook thotë se nëse dikush ka mendim e konsistencë në politikën kosovare, është pikërisht Vjosa Osmani.

Tutje ai ka thënë se kundër saj po bëhet një fushatë e frikshme nga grupet politke që kanë gërryer Kosovën tash e 20 vjet.

Reagimi i plotë:

Nëse dikush në politikën kosovare ka mendim e konsistencë, është pikërisht zonja Osmani. Ky mendim konsiston në mbajtjen e fjalës përgjatë gjithë këtyre viteve në politikë. Së dyti, megjithësePresidentes me automatizëm nuk i takon udhëheqja e dialogut, ajo mund dhe i del zot këtij procesi. Ndaj është e frikshme fushata kundër saj, e sponzorizuar nga grupe politike e parapolitike të kastës që e gërryen Kosovën qe 20-vjet.

E dhimbshme është edhe kur rrjetet sociale i japin mundësinë secilit të “analizojë”, procese apo në këtë rast profilin e presidentes. Kjo është veç tendencë për protagonizëm, porse asnjë trohë analizë!

Të fundit

Të tjera nga rubrika