14.4 C
Pristina
Tuesday, September 27, 2022
- Advertisement -

Kërkohet shtrenjtimi i rrymës deri në 88 për qind

Kompania Kosovare për Furnizim me Energji Elektrike (KESCO) ka dorëzuar më 12 gusht në Zyrën e Rregullatorit të Energjisë (ZRRE) një propozim për tarifa të reja të energjisë elektrike, i cili do të shtrenjtonte rrymën deri në 88 për qind për amvisëritë dhe deri në 70 për qind për bizneset. Vendimi i ZRRE-së pritet brenda 20 ditësh pune.

- Advertisement -

Tarifat aktuale të energjisë dhe propozimi për tarifa të reja:

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -