22 C
Pristina
Tuesday, August 9, 2022

Kërkesë me rëndësi nga Dogana për mërgimtarët

Dogana e Kosovës, ka kërkuar publikisht nga mërgimtarët që të raportojnë korrupsionin dhe kontrabandën.

“Dogana e Kosovës duke ju uruar mirëseardhje mërgimtarëve ka kërkuar nga ta që të raportojnë nëse hasin në korrupsion, kontrabandë ose parregullsi”.

“Mërgimtarët këtë mund ta bëjnë nëpërmjet aplikacionit e-Dogana ose duke thirrur pa pagesë në numrin: 0800 50095“, thuhet në njoftimin nga dogana.

Të fundit
Lajme të lidhura