12.6 C
Pristina
Friday, September 30, 2022
- Advertisement -

Kaos në Beograd: HuIiganët e Kishës Serbe suImuan pjesëmarrësit e Europride dhe u përIeshën me poIicinë

Sot në kryeqytetin e Serbisë po zhvillohet Parada e Krenarisë, e cila është pjesa e fundit e Europride këtë vit.

- Advertisement -

Parada nisi rreth orës 17:30 para godinës së Gjykatës Kushtetuese pas fjalimeve të shkurtra të organizatorëve.

VIDEO 2

Gjatë gjithë ditës qyteti është një gjendje rrethimi, mijëra policë sigurojnë rrugët për shkak të protestave të organizuara nga kundërshtarët e procesionit.

- Advertisement -

Më shumë se 30 protestues u arrestuan, ata sulmuan policinë, gazetarët dhe qytetarët e mbledhur në Europride.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -