16.1 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

“Jetimët e Ballkanit” dhe komuna e Mitrovicës bëjnë 40 familje me shtëpi

40 familje të premten, morën çelësat e shtëpive të reja që i ndërtoi shoqata “Jetimat e Ballkanit”, bashkë me komunën e Mitrovicës.

Për të bërë ceremoninë e dorëzimit, veç kryetarit aktual Bedri Hamza erdhi edhe ai paraprak Agim Bahtiri.

- Advertisement -

Ky i fundit, ani se nuk ia përmendi emrin, kryetarin Bedri Hamza e përshëndeti duke e quajtur mik.

E kryetari Bedri Hamza, ia la meritat Bahtirit për fillimin e ndërtimit të këtyre shtëpive.

Me këtë pjesë nuk u mor fare, Halil Kastrati veç u shpreh shumë i lumtur që këto strehë janë gati për nevojtarët.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -