9.5C
Pristina
3 Mars, 2021 - 13:11

Jeremiq pasi Kosova lidhi marrëdhënie diplomatike me Izraelin: Poshtërim pas poshtërimi, do të turpërohmi

Kryeopozitari në Serbi, Vuk Jeremiq ka suImuar presidentin e Serbisë, Aleksander Vuçiq pasi Kosova lidhi marrëdhënie diplomatike me Izraelin.

Ai u shprehë se kjo është posht’ërim pas posht’ërimi.

“1 shkurt 2021, do të mbahet mend në historinë e diplomacisë sonë për faktin se Izraeli vendosi marrëdhënie diplomatike me Prishtinën, dhe presidenti serb premtoi në Paris premtoi “Kosovën” në Kombe të Bashkuar. Posh’tërimi pas posh’tërimit. Do të turp’ërohemi që ishim bashkëkohës të kësaj”, ka shkruar ai në Twitter.

Të fundit

Të tjera nga rubrika