29.8 C
Pristina
Wednesday, August 17, 2022
- Advertisement -

Ish-snajperisti amerikan i UÇK’së përgatit kaIIëzim penaI ndaj VV’së dhe Listës ‘Guxo’

Ish-snajperisti gjermano-amerikan që luftoi për UÇK-në, Mike Spath, ka thënë se do të dorëzojë kallëzim penal ndaj Vetëvendosjes dhe Listës Guxo.

- Advertisement -

Krejt kjo, ai ka thënë se po ndodhë për shkak të kërcënimeve të vazhdueshme nga militantët partiak, që sipas tij nuk po pajtohen me mendimin ndryshe.

Ai ka thënë se këto komente të këtyre personave, po ia shkatërrojnë atij reputacionin por edhe marëdhëniet me miqtë e familjen.

Postimi i plotë i Spath:

- Advertisement -

MJAFTUESHEM ESHTE MJAFTUESHEM.

PROKURORIA E KOSOVËS, POLICIA E KOSOVËS, DEPARTAMENTI I DREJTËSISË SË KOSOVËS, AVOKATËT KOMBËTARE DHE NDËRKOMBËTARE, EULEX, UN, BUNDES FINANZAMT BERLIN, IRS, INTERNATIONAL LAËDERENFORCMENT, BEINHÖRDEN.

NË KËTË KOHË PO PLOTËSOJ PADI PENALE DHE CIVILE KUNDËR UDHËHEQJES SË PARTIVE POLITIKE TË MËPOSHTME:

- Advertisement -

AKTIVISTËT E VV-së, LVV-së, DHE LISTA GUXO.

Është e njohur në të gjithë institucionet ndërkombëtare, nga çfarë lloj dhune, ngacmimi, shtypjeje e kanë origjinën ato Parti politike nëse nuk do të pajtoheni me Kushtet e tyre.

Nëse shikoni ato pamje të “screenshots” dhe komentet, do të shihni se janë shumë të dëmshme dhe të rrezikshme, plus që ju shkatërron besueshmërinë tuaj në baza ndërkombëtare sepse ato janë publike.

Kjo jo vetëm që shkatërron reputacionin tuaj, por shkatërron marrëdhëniet, familjet dhe miqtë.

Prandaj, unë po i kërkoj Komunitetit Kombëtar dhe Ndërkombëtar, dhe Agjencive të Zbatimit të Ligjit që të ndërmarrin veprimet e duhura në ato çështje, po u kërkoj Dëshmitarëve që të dalin përpara.

Gjithashtu Fushata e Urrejtjes kundër UÇK-së duhet të rishikohet, dhe unë po kërkoj nga Agjencitë Zyrtare të Zbatimit të Ligjit që të shqyrtojnë Mospërputhjet e Dokumentacionit që janë përcjellë sipas Urdhrave të Zyrave Administrative Aktuale të Qeverisë në Den Haag.

Nga ana ime po kërkoj ndihmë nga Miqtë në Shtetet e Bashkuara për të ngritur një padi civile.

Mos ngurroni të më kontaktoni edhe në publik ose në adresën time të emailit.

MJAFTUESHEM ESHTE MJAFTUESHEM.

Nga Kërcënimet fyerje, Dhe Deformimi i Personit tim dhe UÇK-së në Përgjithësi.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -