0.8C
Pristina
8 Mars, 2021 - 00:31

Ish-kryetari i Klinës dënohet me 6 muaj burgim dhe 1200 €

Ish-kryetari i Klinës dhe zyrtari i PDK-së, Sokol Bashota, është dënuar me një vit burgim (me kusht) nga Gjykata Themelore e Pejës.

Ai u akuzua për veprën penale “Mosraportimi apo raportimi i rremë i pasurisë, të ardhurave, dhuratave e dobisë tjetër materiale ose i detyrimeve financiare”.

Gjyqtarja e rastit, Sabrije Rraci, dha hollësi rreth këtij aktgjykimi, raporton Indeksonline.

Dënim me kusht, burgu 6 muajsh.

Dënimi nuk do të ekzistohet brenda 1 viti nëse i pandehuri nuk kryen tjetër vepër penaIe. 1.200 euro gjobë, brenda 15 ditësh.

Nëse i pandehuri nuk e paguan, ajo do të zëvendësohet me burgim. 1 ditë burgim, 20 euro gjobë”, deklaroi gjyqtarja.

Të fundit

Të tjera nga rubrika