11 C
Pristina
Wednesday, October 5, 2022
- Advertisement -

Ish-koloneli i FSK-së thërret për unitet: Duhet ta ruajmë atdheun

Ish koloneli i FSK-së, Afrim Veseli ka bërë thirrje për unitet brenda qeverisë e të gjithë ta ruajmë atdheun.

Shkrimi i plotë:

- Advertisement -

T’i thërrasim vetes të gjithë ne

Siguria nacionale e Kosovës, Siguria sociale e qytetarëve të Kosovës, siguria e miqësis me aleatin strategjik të Kosovës SHBA, shqetësime për të gjithë ne.

Duhet të ulen në tavolin të gjithë, dhe ta ruajnë atdheun.

- Advertisement -

Është përgjegjësi e qeveris të ndërton unitetin në vend pastaj e të gjithëve.

Duhet ndërruar kursin e veprimit qeveria, nëse se bënë me qëllim të shkohet në zgjedhje të reja nacionale, në pamundësi për të hecur përpara.

Nuk duhet dhe nuk guxon askush të rrezikon lirin tonë, shtetin tonë, popullin tonë dhe miqësin e përjetshme me amerikën dhe aleatët tjerë.

- Advertisement -

Thërras për unitet në këtë rrugë. Kushdo që vepron ndryshe, historia do ta hedhë në koshin e mbeturinave historike.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -