28.3 C
Pristina
Wednesday, June 29, 2022

Ish-Iuftëtari i UÇK-së që u bë prift në Ulqin, ai ka vizituar 99% të tokave shqiptare

Në Ulqin jeton Don Gabrieli, i cili është prift katolik që ka pasion të veçantë. Ka pasion malet dhe ku shkon me guida i tregon të tjerëve që është vetëm prift, e ata mbesin të habitur.

Ai ka vizituar deri në 99% të territorit shqiptar dhe ka për qëllim të vizitojë të gjithë tokën shqiptare.

Në kohën e rinisë, ai i është përgjigjur thirrjes së atdheut dhe i është bashkuar radhëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Të fundit
Lajme të lidhura