13.4 C
Pristina
Monday, May 27, 2024

Insekti i zbuluar në Bjeshkët e Sharrit këtë ndihmë ua bën lumenjve

- Advertisement -

Profesori i biologjisë, Halil Ibrahimi prezantoi sot llojin e ri të insektit “Potamophylax Humoinsapiens”, të zbuluar në Bjeshkët e Sharrit.

- Advertisement -

Ai u shpreh se hulumtimi kishte nisur para një dekade.

Ibrahimi theksoi se insekti ndihmon në funksionimin dhe pastrimin e lumenjve.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -