8.1 C
Pristina
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -

Imami kosovar: Rezultatet e PISA-s tregojnë se a meritojnë mësimdhënësit rritjen e pagave apo jo

Imami kosovar, Labinot Maliqi thotë se rezultatet e testit PISA janë treguesi më i mirë se a e meritojnë mësimdhënësit rritjen e pagave apo jo.

Maliqi thotë se SBASHKU duhet të kërkojë nga mësimdhënësit ta ngritin profesionalizmin në punë, para se të kërkon rritje pagash për ta.

- Advertisement -

Postimi i plotë:

Rezultatet e PISA-së, janë treguesi më i mirë se a e meritojnë mësimdhënësit rritjen e pagave apo jo. Po të zbatohej si duhet korniza kurrikulare parauniversitare nga mësimdhënësit, do të ngritej niveli i diturisë dhe shkathtësitë e nxënësve, si dhe nuk do ta kishim këtë rezultat turpërues në PISA gjatë këtyre viteve.

Shkollat janë institucione edukative dhe arsimore, që në fakt as njërën dhe as tjetrën nuk e gjenë mirëfilli të zbatueshme në Kosovë, e jo Qendra për Punë Sociale. SBASHKU, le të kërkoj nga mësimdhënësit ta ngritin profesionalizmin në punë, para se të kërkon rritje pagash për ta.

- Advertisement -

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -