16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Ia huq komplet Adriatik Kelmendi, kërkon të shkarkohet nga Kurti këshilltari që nuk ekziston aty, thotë që mori rrogë dje pa marrë asnjë cent

Gazetari Adriatik Kelmendi i ka reaguar ashpër ish këshilltarit të kryeministrit, Elvis Hoxhës, pas komenteve të tij fyese ndaj Rrahman Jasharajt dhe fjalorit të përdorur ndaj kosovarëve.

- Advertisement -

Kelmendi i kapet pikërisht për fjalën “kosovarist” të cilën Hoxha e përdori disa herë.

“Këshilltari i kryeministrit i ofendon të gjithë qytetarët e Kosovës duke i quajtur kosovaristë. Serbët kur duan t’i ofendojnë shqiptarët i quajnë shiptari”, shkroi Kelmendi.

Pastaj, në vend që ta shlyej postimin me disa huqje dhe të kërkojë falje, e demanton vetveten.

- Advertisement -

“Po mē thonë që nuk është më këshilltar, por kjo nuk e bën më pak fashist”, ka kome tuat Kelmendi.

Ai po ashtu përmendi mosekzekutimin e pagave për mësimdhënësit dhe sektorëve të tjerë publikë.

“Këtij këshilltari fashist dje i ka dalë rroga. Mësuesit të fëmijës sonë dhe mjekut të familjes sonë – jo! Idiotësi!”

- Advertisement -

Kjo ishte huqje, pasi atij nuk i ishte ekzekutuar asnjë rrogë.

Në fund, Kelmendi bën thirrje që Hoxha të shkarkohet.

“Kryeministri qysh sonte duhet ta shkarkojë fashistin që ofendon qytetarët e tij njëjtë siç i ofendon Serbia!”

Hoxha, i cili ofendoi rëndë kosovarët, s’ka si shkarkohet, pasi nuk është i ngarkuar me asgjë.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -