7.5 C
Pristina
24 Shtator, 2021 - 01:11

I pengon mungesa e flamurit kombëtar, mërgimtari nga Vushtrria e vendos atë në mes të detit

Një mërgimtari nga Vushtrria që po kryen pushimet në Ksamil të Sarandës, i ka penguar mungesa e prezencës së flamurit kombëtar në vendin ku ai po qëndron për momentin.

Për të vënë në dukje se kjo pjesë para së gjithash frymon shqip dhe është shqiptari, mërgimtari vushtrrias me vet-iniciativë ka vendosur flamurin kombëtar në mes detit së bashku me disa bashkë-pushues të tij.

Emri i këtij mërgimtari është Avdullah Ibishi, dhe siç thotë ai ishte tepër i brengosur me mos-prezencën e flamurit kombëtar shqiptar, gjë e cila bëri që ai individualisht të ngrisë atë.

Të fundit

Të tjera nga rubrika

Hapësirë reklamuese