8.1 C
Pristina
Friday, October 7, 2022
- Advertisement -

I dënuar me 40 vite burg në rastin Kumanova – njëri prej të dënuarve e dërgon rastin në Gjykatën e Strasburgut

Fatmir Reqica i dënuar me 40 vjet burg në rastin Kumanova, ka njoftuar se rasti i tij do të shkojë në Gjykatën e Strasburgut.

Në Facebook ai ka shkruar se atje do të zbardhet e vërteta.

- Advertisement -

POSTIMI:

LAJM I MIRË

Familjar, miq, dhe shokë të nderuar.

- Advertisement -

Më lejoni të ju njoftoj se sot me njoftojë Avokatin im Ibraim Bajrami se lënda ime që i është drejtuar Gjykatës të Strasburgit që nga data e vendimit me datën 02.07.2022 në cilësinë Burgosurit politik dhe luftëtarit të UÇK-së.

Atje do të dëshmohet e vërteta ime njëashtu për sakrificën e popullit tonë, për vuajtjet e mia, keqtrajtimet e mija torturat dhe shumë të pa thëna në publik vetëm se krenaria e mund dhimbjen duke mos i harruar për as një sekondë Heronjtët e Kumanovës dhe shokët e mbijetar të Tradhtisë me 09.05.2015 që

tashme ndodhemi nëpër burgjet e Maqedonis, do të dëshmohet se Kryengritja e Armatosur ishte lufta Çlirimtare ishte më e pastër së loti, dhe që te gjitha ato që ndodhen në Lagjën e Trimave në Kumanovë Terrorin e bëri shteti Maqedon shkatrroji 120 shtëpi dhe 78 ishin më të pa banuara në pragun e shtëpijave popullit tonë.

- Advertisement -

Dhe pikërisht në ditën e Evropës me 09.05.2015.

Ballin lartë e kurrizin drejtë, e gjithmonë krenarë me UÇK-në tonë.

Rrnoftë kjo ushtri Çlirimtare që jehonë i dha populli ynë i shumë vuajtur, Grupi Kumanovës nuk do të harrohet asnjëherë aty ku flitet shqip.

Me respekt !

i juaji i Burgosuri nga Burgi

I idrizoves Iuftëtari i UÇK-së Fatmir Reçica

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -