13.4 C
Pristina
Monday, May 27, 2024

Hetem Ramadani: Njerëz pa shkollë, njerëz prej mali e pushke erdhën nëpër pozita

- Advertisement -

Hetem Ramadani njihet edhe si mjek alternativ dhe mjekues i shumë njerëzve nga sëmundjet e rënda siç janë diabeti, kanceri e sëmundjet tjera.

- Advertisement -

Ramadani i ftuar në emisionin “FAKTE me Adnan MEROVCIN” ka folur edhe për politikë.

Ai thotë se disa nga politikanët erdhën në pozitë pa asnjë ditë shkollë.

- Advertisement -

“Në pozitë erdhën të gjithë pa asnjë ditë përvojë shkolle, asnjë ditë. As nuk kishin parti, se edhe kur të formojsh parti është një përvojë. Këta erdhën prej malit, prej pushke, i lëshuan pushkat… ‘dojna pushtet, dojna pozitë’.

Po çka di unë si biznesmen, si njeri që ka studiu tona, libra për lidership… Shkaku i këtyre pasojave si në sëmundje, është ardhja e njerëzve pa një dije në menaxhim, në lidership, asnjë ditë”, tha ai.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -