-4.8 C
Pristina
16 Janar, 2021 - 15:40

Hedhën poshtë apelet e VV-së dhe GERMIN për vendimin e KQZ-së për votimin e Diasporës

- Advertisement -

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, në seancën e panelit që ka mbajtur dje ka marrë vendim për apelet e Lëvizjes Vetëvendosje dhe organizatës joqeveritare “GERMIN”, kundër vendimit të KQZ-së që ka të bëj me Verifikimin e Aplikacioneve për Regjistrim për Periudhën e Aplikimit për Regjistrim të Votuesve Jashtë Kosovës.

Sipas një arsyetimi PZAP thotë se, të njëjtat apele janë paraqitur kundër KQZ-së, në pikën 4 të vendimit të lartëcekur që përcakton se “Nëse aplikuesi nuk lajmërohet në telefon, atëherë aplikacioni i refuzohet:”.

I njëjti institucion ndër të tjera në dokument thuhet se apelet janë të palejueshme.

VENDIM/Dokument

Të fundit

Të tjera nga rubrika