13.1C
Pristina
3 Mars, 2021 - 18:09

Haradinaj: Vjosa Osmanin e vlerësoj si intelektuale, por në përballje me Serbinë kam më shumë rekorde!

Bartësi i listës së AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se në raporti me të gjithë politikanët e tjerë në Kosovë ka më shumë rekorde me Serbinë.

Haradinaj ka thënë se Vjosën e vlerëson si intelektuale por ka ritheksuar se në raport me Serbinë ai ka më shumë rekorde.

“Kam respekt për Vjosën si intelektuale. Edhe ajo ka vlerat e veta për në përballje me Serbinë unë kam rekorde”
Ai tutje është shprehur pro pjesëmarrjes sa më të madhe të grave në politikë dhe vendimarrje.

“Rekordi i ballafaqimit tim me Serbinë dallon jo vetëm me Vjosën por edhe këta të tjerët.

Por sa i përket pjesmarrjes së femrave ne kemi pas ministre femra, jam dajë i një nëne, jetoj me nënën” tha Haradinaj

Të fundit

Të tjera nga rubrika