16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Hapet aplikimi për shtesat e fëmijëve të lindur në vitin 2012

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve njofton qytetarët se që nga sot hapet aplikimi edhe për fëmijët e lindur nga 1 janari i vitit 2012 që të përfitojnë nga Shtesat për Fëmijë.

Përfituesit do të marrin një shumë modeste prej 10 eurosh në muaj sipas vendimi të qeverisë.

- Advertisement -

Në vijim mund të gjeni vegezën për aplikim:

KLIKO KËTU

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -