16.7 C
Pristina
Thursday, September 29, 2022
- Advertisement -

Halil Matoshi: Nëse 70% e mësuesve janë analfabetë, çka po lypni me i çu fëmijët në shkollë?

Komentatori politik, Halil Matoshi ka thënë se nëse mendësia aktuale është që shumica e mësimdhënësve janë analfabetë, atëherë pse po kërkohet që fëmijët të vazhdojnë shkollën.

Matoshi në Kanal10, ka thënë se nuk po e kupton këtë qasje, transmeton Gazeta10.

- Advertisement -

“Mendësia aktuale po thotë që 70% e mësueseve dhe nxënësve – janë analfabetë, nëse është kështu atëherë pse po insistoni me i cu fëmijët në shkollë, çka po lypni me i cu në shkollë, s’e kuptoj, më falni, por nuk e kuptoj”, ka thënë Matoshi.

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -