8.1 C
Pristina
Thursday, April 25, 2024

Haki Abazi, Albin Kurtit: Po, këtu ndahen përfundimisht rrugët tona

- Advertisement -

Deputeti Haki Abazi duket se ka marrë vendim që përfundimisht t’i ndajë rrugët me Lëvizjen Vetëvendosje, pas krejt kundërshtimeve publike që ua bëri disa prej qëndrimeve e vendimeve të Qeverisë, së fundi, edhe për planin evropian.

- Advertisement -

Përmes një shkrimi në llogarinë e tij në Facebook, të cilin e ka nisur me “z.Kurti, këtu ndahen rrugët tona përfundimisht”, ai thotë se Kurti ka vazhduar rrugën e njëjtë si opozita.

“Po z. Kurti, këtu ndahen rrugën tona përfundimisht. Ti ke vazhduar në rrugën e njejtë me ata që janë opozitë- konfidenciale . Edhe ata flisnin për “fshisa kur pyeteshin për lisa”. Ju keni pranuar Zajednicën dhe jeni deklaruar në mënyrën më të pasinqertë! As autentike, as semantike por hipokrizi par-excellence. Së paku do e thoje hapur e në sy që e ke pranuar ose ta refuzoje me qartësi!” – ka thënë ai.

- Advertisement -

Një ditë pas publikimit nga Bashkimi Evropian të planit evropian për normalizimin e marrëdhënieve mes Kosovës dhe Serbisë, Abazi duket të jetë kundër disa pikave që ndodhen aty.

“Ju jeni dakorduar me marrëveshjen kornizë që ka dy elemente fundosëse për Kosovën. Një konzervimi i rolit specifik të Kishës Serbe kundrejt komuniteteve tjera fetare dhe asociacionit apo zajednices së komunave me shumicë Serbe.” – tha ai.

- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -