11.6 C
Pristina
Friday, September 30, 2022
- Advertisement -

Gjest i ulët, protestuesja ‘kundër dhunës’ i shan me nënë policët!

Protesta e thirrur sot në Prishtinë kundër dhunimit të grave dhe vajzave ka esklauar në fund.

Kjo protestë, e organizuar nga Kolektivi për Mendim dhe Veprim Feminist me kërkesat mbrojtje dhe siguri nga shteti për vajzat dhe gratë, mori çasje tjetër.

- Advertisement -

Me ngjyrë janë goditur dhe zyrtarët policor të Kosovës. Madje, atyre u është sharë nëna nga disa protesties.

VIDEO

- Advertisement -
Të fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -