20.7 C
Pristina
Monday, August 8, 2022

Gjendja alarmante e lumit në Tushilë të Skenderajt, rrezik për epidemi (PAMJE)

Edhe pse ka kohë qe Komuna e Skenderajt nuk është lavderuaar se po e pastron ambientin në hapsirat publike të Skenderejt, megjithatë faktet tregojn të kundërten e asaj qe thoshtë dhe se hapësirat në qytet dhe në zonat jashtë qytetit janë larg asaj qe kishin dashtë qytetarët e Skenderjat, shkruan portali rajoni.org.

Në bazë të disa pamjeve të derguar në redaksin e portalit rajoni.org nga një qyetar i fshatit tushilë, shihet gjendja alarmante e lumit e mbushur me mbeturina të llojeve të ndryshme.

Sipas pamjeve këtë fshat e kanë mbuluar edhe mbeturinat inerte e të cilat përveç kundërmimit të tyre mund të shfaqët edhe ndonje epidemi.

Pamjet flasin vetë:

Të fundit
Lajme të lidhura