13.4 C
Pristina
Monday, May 27, 2024

Gazetari i njohur harxhon sasi enorme të rrymës, plot komentues e bëjnë hor

- Advertisement -

Gazetari i njohur kosovar, Fidan Jupolli nuk e ka kursyer aspak energjinë elektrike gjatë muajit shkurt. Personalitetet publike vazhdimisht bëhen shëmbull i kursimit kur vendi është në vështirësi dhe një nga sektorët jetik është në krizë, por Jupolli ka vepruar komplet ndryshe. Ka shpenzuar rrymë sa ka mundur, duke e rrymbullaksuar muajin me 2500 kW/h, përkundër faktit që muaj Shkurt është disa ditë më i shukurtër se tjerët. Kjo ka bërë që fatura ti vije mbi 200 euro.

- Advertisement -

Jupolli, i cili nuk i është bashkuar kampanjave për kursim, ka reaguar, duke keqpërdorur pozitën e gazetarit dhe miqësinë me mediat tjera. Ai ka përdorur një gjuhë të ulët populliste, niveli i të cilës lë shumë për të dëshiruar edhe në aspektin gjuhësor.

“Kerkoj pune n’ keto vende : Australi , Zelande t’ re , Alask , Kanada ! ( n’ kompensim t’ kontrates t’ punes punoj 1 vjet sa per buke t’ gojes plus gjdo nat i lutna Zotit per personin q’ ma dergon vizen e punes ) ” Nuk jemi t’ Pasur , por jemi t’ shtrejt ” Shes Veshken …….. t’ interesuarit shkruni privat”, ka shkruar ai.

- Advertisement -

Por, plot komentues e kanë bërë hor Jupollin, duke i treguar që kur harxhon në mënyrë enorme, edhe duhet të paguash. Kryesisht ata në përendim ia kanë treguar traditën e kursimit.
Disa nga komentet:

- Advertisement -


- Advertisement -
Lajmet e fundit
- Advertisement -
Lajme të lidhura
- Advertisement -